Om os

Lidt Om Rubberduck

Mekaniker på kundens præmisser

Bag Rubberduck-rattet sidder to ambitiøse iværksættere. Vi hedder begge Oliver og har startet Rubberduck, da vi ser store mangler i dækbranchen - både i forhold til service, bekvemmelighed og troværdighed. Vi ønsker derfor at skabe en tjeneste, der prioriterer disse værdier højt, og som altid sætter kundens præmisser først.

Vi har store planer med Rubberduck, og vores mission er at blive Danmarks foretrukne convenience dækservice. Scroll ned og læs mere om, hvorfor vi har valgt at starte Rubberduck.

Tyre

Hjulskift

Vi kommer ud til dig og skifter dine hjul på stedet. Vi kan også tage dine hjul med os bagefter og opbevare dem til næste sæson.

599,-

Inklusiv opbevaring 998,-
Tyre

Dækskift

Vi kommer ud til dig og skifter dine dæk på samme fælg. Alt klares ude på stedet, og vi kan tage dine dæk med os bagefter og opbevare dem til næste sæson.

999 – 1249 kr

Tyre

Nye dæk

Ikke mere slidbane tilbage på dine dæk? I vores dækshop kan du med få klik købe både dæk og fælge.

fra 499,-

Hjulskift hjemme hos dig eller på din virksomhedsadresse ikon

Service, bekvemmelighed og troværdighed

"Åh nej, nu det igen". Vi kunne altid finde på mange andre ting, som vi hellere ville lave end at skulle bruge tid og besvær på at drøne frem og tilbage til mekanikeren for et simpelt hjulskift. Åbningstiderne lå oftest midt i arbejdstiden, og det var vi til sidst godt trætte af. Vi oplevede hurtigt, at vi ikke var de eneste med den holdning. Derfor startede vi Rubberduck.

Autobranchen er stor, og vi kan ikke innovere det hele på én gang, så vi starter med hjulskift. Man køber nemlig ofte en bil for at få mere frihed, men når bilen ender i tomgang nede hos mekanikeren, er der ikke rigtig tale om frihed.

Ofte er det slet ikke nødvendigt at køre hele vejen ned til mekanikeren, da de fleste problemer omkring dine dæk kan klares på stedet. Derfor skal det være slut med spildtid og kø-kørsel til mekanikeren.

Stifterne af Rubbeduck foran firmabil
Det skal være nemt at få skiftet hjul hos sig selv ikon

Slip for mekaniker-jargonen

Vi lover, at vores mekaniker ikke forvirrer dig med den store mekaniker jargon med fagtermer og klassiske mekaniker-jokes. Service er i førersædet hos os, og vores mekaniker ringer altid, inden han ankommer, hilser pænt, udfører hjulskiftet og siger pænt farvel igen. Og hvis der skulle opstå nogle spørgsmål, står han altid klar til at besvare dem eller sætte dig i kontakt med en, der kan.

Vi holder mekaniker-jargonen internt på vores aftensmøder, så du fx ikke skal forholde dig til, hvor "krumtappen" på bilen sidder. Vi sætter i stedet fokus på at sikre troværdighed gennem et højt serviceniveau, hvor du som kunde er i centrum.

Hvad pressen skriver om os

"Slut med lange ventetider og tvivl om prisniveauet."

Pressen skrev om ikon: Børsen

"Nyskabende app, gør det muligt at bestille en mekaniker lige der, hvor det passer kunden."

Pressen skrev om ikon: Jyllandsposten

"Slut med at køre til mekanikeren."

Pressen skrev om ikon: Berlingske