Opbevaring og afhentning

Opbevaring og afhentning

Send dine hjul på dækhotel

Vi kan afhente dine hjul hos din gamle mekaniker for dig. Så opbevarer vi dem og har dem med næste gang, du skal have skiftet dæk.

Chat og bestil med Facebook Messenger
Send to Messenger ikon
Eller ring og bestil direkte på

Tlf. 82 82 62 62

Send dine hjul på dækhotel

Forkælelse af dine hjul

Rubberduck firmabil ikon

Afhentning af hjul

Gratis

Ved ønske om opbevaring
(ellers 399 kr.)

Opbevaring af dæk pris ikon

Opbevaring

399, -

Pr. sæson

Afbalancering af dæk ikon

Afbalancering

199,-

Ved opbevaring på dækhotel

Tyre

Hjulskift

Vi kommer ud til dig og skifter dine hjul på stedet. Vi kan også tage dine hjul med os bagefter og opbevare dem til næste sæson.

599,-

Inklusiv opbevaring 998,-
Tyre

Dækskift

Vi kommer ud til dig og skifter dine dæk på samme fælg. Alt klares ude på stedet, og vi kan tage dine dæk med os bagefter og opbevare dem til næste sæson.

999 – 1249 kr

Tyre

Nye dæk

Ikke mere slidbane tilbage på dine dæk? I vores dækshop kan du med få klik købe både dæk og fælge.

fra 499,-

Godt at vide om opbevaring og afhentning

Er det et krav, at I også skifter mine hjul, når de er opbevaret hos jer?

Ja. På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke opbevaring som enkeltstående produkt, men kun i sammenhæng med en hjulmontering. Til gengæld lover vi, at vi passer godt på dine dæk, mens vi har dem – du kan læse mere om de mange fordele længere nede.

Hvad er fordelene ved at få opbevaret hjul?

Fordelen ved at få opbevaret dine hjul er, at de bliver opbevaret korrekt, tørt og sikkert. Derudover sparer du pladsen derhjemme. Du har også mulighed for at tilvælge hjulvask, afbalancering eller nye dæk, hvilket Rubberduck kan klare til en ekstra god pris, mens hjulene ligger på vores lager. Det gør det også nemmere at få skiftet hjul, da Rubberduck kan have dine hjul med og klarer hjulskiftet uden, at du behøver at være til stede ved bilen.

Er afhentning altid gratis?

Ja, afhentning hos din gamle mekaniker er gratis, når du bestiller opbevaring hos Rubberduck.

Holder i øje med dækmønstret og slid?

Ja, når du bliver serviceret af Rubberduck, noterer vi din hjulstørrelse og slidbane. Du vil derfor altid blive mindet om det i god tid, hvis du har behov for nye dæk. Du vil også altid nemt kunne bestille, da vi allerede kender størrelsen på dine dæk.

Hvordan opbevarer I mine hjul?

Dine hjul bliver opbevaret på Rubberducks professionelle dækhotel. Hvert hjulsæt har sin egen plads, hvorpå de opbevares liggende vandret. Vores dækhotel er udstyret med videoovervågning og automatisk brandanlæg.

Afbalancerer i mine hjul?

Dine hjul har brug for afbalancering, hvis dækket har været af fælgen. Dette sker oftest, når du får nye dæk på, eller hvis dækket har været punkteret og er blevet lappet. I sådanne tilfælde vil Rubberduck afbalancere dine hjul.

Hvis du oplever, at det ryster, når du kører eller føler et behov for at få dine hjul afbalanceret, kan du bestille det. Vi kan afbalancere dine hjul på vores lager til 199 kr. for alle fire hjul. Så er de klar til at komme på, når du ønsker det.

Hvis der skulle ske noget med mine hjul, er de så forsikrede?

Ja, dine hjul er forsikrede gennem Rubberducks forsikring ved vandskade, tyveri eller brand. Læs mere i vores forretningsbetingelser om vilkårene for forsikring.

Kan jeg få udleveret mine hjul, hvis jeg gerne vil have dem hjem igen?

Selvom vi er kede af at skulle sige farvel til dine hjul, så kan du altid få udleveret dem på vores adresse. Bestil en tid senest dagen før, så vi ved du kommer. Hvis du ikke har mulighed for at komme til os, kan vi selvfølgelig også komme hjem til dig med hjulene – det koster blot 300kr.