Virksomhedsaftale

Virksomhedsaftale

Hjulskift på arbejdspladsen

Lad dine medarbejdere få hjulskift, mens de arbejder. Rubberduck tilbyder en rabataftale til virksomheder, så medarbejderne kan købe billigt hjulskift til deres private bil.

Vi servicerer på nuværende tidspunkt bl.a. virksomheder som IBM, Danske Spil og TopDanmark.

Skal din virksomhed være med, så ring og lav en aftale med os på

Tlf. 91 91 62 62

Spar arbejdstid og tilbyd en god service

Når det er tid til at skifte hjul, fylder det ofte i både arbejds- og familielivet. Mange bliver nødt til at klare det på vej til eller fra arbejde - eller sætte tid af i weekenden, hvis du er så heldig, at værkstedet har åbent. Nogle oplever endda, at aftaler bliver flyttet, eller at man bliver nødt til at møde senere, fordi værkstedet kun havde tid om formiddagen. Det vil Rubberduck lave om på!

Vi klarer hjulskift for medarbejderne, mens de arbejder - så forstyrrer det hverken arbejdsliv eller fritid. Vi tilbyder i dag rabataftaler til medarbejdere i en lang række større danske virksomheder som TopDanmark, Danske Spil og IBM.

Ingen administration og nem booking

Hver virksomhed får sit eget personlige booking-link, som kan lægges på intranettet. Dialogen med medarbejderen og selve betalingen klarer Rubberduck uden om virksomheden. Nemmere bliver det ikke.

Se et eksempel på booking-linket her.

Hvad pressen skriver om os

"Slut med lange ventetider og tvivl om prisniveauet."

"Nyskabende app, gør det muligt at bestille en mekaniker lige der, hvor det passer kunden."

"Slut med at køre til mekanikeren."